+34 972 260 840
comercial@domoli.com

Valors

Treball en equip

Valors de l’empresa

El desenvolupament d’una empresa ha de ser estructurat per un conjunt de factors i valors molt importants per el bon funcionament de la mateixa. Aquest valors són de vital importància en l’actuació de tots el àmbits. Per una bona sinèrgia dins de la companyia la disciplina ha de ser present a tots els nivells de la companyia.

Amb l’objectiu d’aconseguir un alt nivell d’efectivitat i de rentabilitat DOMOLI prioritza l’aplicació d’aquests valors a tots els nivells i departaments.

Els principals valors de Domoli son:

Disciplina

Potser aquest sigui dels valors empresarials més difícils de trobar , la disciplina sol ser una carta de presentació , ser disciplinat en els negocis significa coses essencials com la puntualitat , seguir un pla traçat a consciència , posar-se objectius i lluitar fins aconseguir-los, separar les coses personals dels de l’empresa , respectar els recursos del negoci com a tal , i en general , tenir la convicció d’acabar i no deixar a mitges les coses que siguin importants per a la pròpia formació d’un projecte reeixit .

Autocrítica

Aquest és un valor molt important ja que  ser autocrític és acceptar que com a éssers humans tendim a errar i que aquests errors representen l’adquisició d’experiències i coneixements que seran essencials per evolucionar com a persones i professionals .

Proactivitat

Aquesta és una clara característica de les empreses d’èxit , ser proactiu significa prendre acció sobre les oportunitats que se’ns presenten diàriament; preveure , intuir , i actuar de manera positiva sobre tots els problemes que puguin ocórrer en el negoci. Un ha de ser capaç de reaccionar instantàniament i de forma eficaç , en totes o en gairebé totes les situacions que puguin sorgir .

Perseverança

La perseverança vol dir èxits , qui estigui disposat a aixecar-se i lluitar tots els dies en contra de les adversitats i dels problemes que es puguin presentar , això unit a una motivació a tota prova ; Donar-se per vençut o tenir pensaments negatius solen ser factors que poden inundar la ment tots els dies , caldrà lluitar incessantment contra aquests pensaments per no deixar-se vèncer .

Disponibilitat al canvi

Quan les coses no surten com es planegen es requereix de petits o grans ajustos que faran que el nostre camí prengui un nou rumb ; caldrà estar amb la disponibilitat i la capacitat d’entendre que les coses no sempre surten com les vam preveure .

Responsabilitat

El concepte de la responsabilitat és entendre que s’han de respectar una sèrie de directrius i regles , a més de contribuir al creixement i l’harmonia de l’entorn en què ens movem i amb les persones que interactuem .

Aprenentatge

Per poder evolucionar amb les nostres idees  es requereix d’aprendre coses que no sabem i en el món professional actual , el qual no evoluciona està destinat a la desaparició , de manera que només queda preparar-se i aprendre coses noves cada dia .